OVER ONS

KWALITEIT TEGEN SCHERPE PRIJZEN

De vloer is allesbepalend voor de sfeer in jouw woning. Om voor ieders smaak de juiste vloer te kunnen aanbieden, heeft King Laminaat een enorme collectie laminaatvloeren. Al velen uit Den haag, Delft, Rotterdam, Rijnmond en omstreken hebben tot volle tevredenheid een prachtige en betaalbare laminaatvloer in huis liggen.

King Laminaat biedt naast diverse laminaattypen ook heel veel kleuren. Een ding is zeker: welke laminaatvloer je ook kiest, je bent bij King Laminaat verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs. Op alle laminaatvloeren ontvang je fabrieksgarantie.

Waar anderen stoppen, gaan wij nog een aantal stappen verder.

GRATIS BEZORGEN ÉN GRATIS LEGGEN!

Waar anderen stoppen, gaan wij nog een aantal stappen verder. Na de aankoop van een laminaatvloer bij King Laminaat, stopt de service namelijk niet! King Laminaat bezorgt de vloer gratis bij u aan huis en legt de vloer ook nog eens gratis met garantie!

De vloer is allesbepalend voor de sfeer in jouw woning. Om voor ieders smaak de juiste vloer te kunnen aanbieden, heeft King Laminaat een enorme collectie laminaatvloeren.